LOADING CLOSE

Data Science

Gotovo svaki sektor privrede danas ima pristup podacima koji se pre samo deset godina nije mogao zamisliti. Kompanije danas akumuliraju nove podatke po stopi koja prevazilazi njihov kapacitet da bi iz njih izvukle vrednost. Svaka organizacija koja želi da se pozicionira na tržištu susreće se sa pitanjem kako efikasno iskoristiti podatke – ne samo svoje, već i ostale podatke koji su dostupni i relevantni.
Veština upravljanja podacima je u poslednjih nekoliko decenija dosegla potpuno novi nivo kroz spoj sa statističkim metodama koje su donedavno bile rezervisane samo za vrhunsku nauku. Danas, IN2 data science tim poseduje više od dve decenije ekspertize u naučnoj obradi velike količine podataka koja daje potpuno novi uvid u trenutno stanje tržišta i kreira nove mogućnosti poslovnog razvoja.
Naši konsultanti imaju iskustvo u mnogim oblastima, uključujući medicinu, bankarstvo, osiguranje, proizvodnju, telekomunikacije, medije i visoku tehnologiju. Kroz kombinovanje statistike, prediktivne analitike, machine learning algoritama, softverskog inženjerstva i psiholoških faktora, IN2 Beograd data science tim je u stanju da predvidi želje i potrebe korisnika u bilo kojoj sferi industrije, pruži precizne planove za buduće pravce razvoja i učini da kompanija koju ima za klijenta dobije prevagu nad konkurencijom.

Takođe, posebnu pažnju posvećujemo testiranju naših modela na svim nivoima kako bi ponuđeno rešenje bilo pouzdano. Najbitnije, staramo se da naši klijenti budu upoznati i uključeni u svaki korak razvoja modela kako bi krajnje rešenje bilo jednostavno za korišćenje.

Naučite da upravljate podacima i steknite konkurentnost na tržištu.

Naši stručnjaci će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kontakt

Your data now holds the keys to understanding customer behavior, market forces, competition, internal processes and much more. Your success or failure will be determined by your ability to harness it.

Anketa o zadovoljstvu klijenata kompanije IN2 Beograd10 od 11 naših klijenata je potpuno sigurno da se može pouzdati u IN2 u slučaju hitne potrebe