Klijentima

 

Kontaktirajte nas, biće nam drago da vas posetimo i da vam predstavimo naše proizvode i usluge kroz prezentacije za operativni i top menadžment, izvršioce, IT profesionalce. Upoznaćemo vas sa osnovnom funkcionalnošću naših aplikacija, kao i načinom na koji ih uvodimo, lokalizujemo i prilagođavamo specifičnim potrebama klijenata.

Naši konsultanti će vas, koristeći svoje dugogodišnje iskustvo, savetovati  u pogledu organizacije i tehnologije rada, optimalnog izbora opreme kako bi izbegli probleme uobičajene pri uvođenju informacionih sistema. Naši softverski proizvodi su modularni i skalabilni. Krenite od varijante koja odgovara vašim mogućnostima i obimu poslovanja. Jednostavno ćemo ih u budućnosti nadograđivati i proširivati.

Naši informacioni sistemi su razvijeni na osnovu dugogodišnjeg iskustva u primeni i zbog toga budućem klijentu donose ne samo alat i tehnologiju već i poslovno znanje (know-how) u oblastima koje su u Srbiji tek nedavno zakonski regulisane i dosad nisu bile softverski podržane (investicioni fondovi, dobrovoljni i obavezni penzijski fondovi, kastodi bankarstvo).

Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sva vaša pitanja, posvetimo vam naše vreme i ponudimo pravo IT rešenje za vas. Obratite nam se s punim poverenjem:  011 2123 023, 011 3015 030, info@in2.rs.