IN2 informatički inženjering d.o.o. Beograd, osnovan je u februaru 2009. godine  i jedno je od preduzeća regionalne IN2 Grupe sa sedištem u Zagrebu. IN2 d.o.o. Beograd je nastao od zaposlenih IN2 Predstavništva Beograd koje je u tom obliku poslovalo u Srbiji od aprila 2006. godine.

Osnovna delatnost preduzeća je informatički inženjering i usluge u oblasti IT vezane za razvoj, implementaciju, podršku i održavanje sopstvenih i partnerskih aplikacija. IN2 Beograd obavlja i poslove savetovanja u području IT kao i promotivne i predugovorne aktivnosti kao i poslove istraživanja tržišta za ostale članice IN2 Grupe na području Srbije. Grupu IN2 čini 10 vlasnički povezanih članica koje se nalaze i posluju na području Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Makedonije.

Nakon petnaestogodišnjeg konstantnog organskog rasta i tri akvizicije koje je realizovala u 2007 i 2009. godini, danas IN2 Grupa zapošljava preko 400 visokoobrazovanih stručnjaka s područja informatičke tehnologije koji su ujedno i najvredniji kapital firme. IN2 Grupa iza sebe ima veliko iskustvo u razvoju i uvođenju sopstvenih složenih informacionih sistema u finansijskoj industriji (osiguravajućim društvima, penzijskim i investicionim fondovima, kastodi odeljenjima i trezorima banaka, brokerskim kućama), korporacijama, srednjim i velikim kompanijama, javnom sektoru (vladinim telima, ministarstvima, javnim preduzećima) u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Rumuniji, Makedoniji i Albaniji. Pored sopstvenih aplikacija IN2 Grupa lokalizuje, implementira i pruža konsalting za neka od najpoznatijih globalnih rešenja.

IN2 Beograd potpuno je otvoren za saradnju i s drugim preduzećima u Srbiji na partnerskim osnovama.