LOADING CLOSE
Izbor standardnog poslovnog rešenja, kao što su proizvodi iz MS Dynamics porodice, omogućava svakoj organizaciji da se osloni na najbolje i svetski priznate standarde. Najveći svetski softverski proizvođač, Microsoft, broji stotine hiljada korisnika MS Dynamics tehnologije i obezbeđuje korisnicima visok nivo kvaliteta i sigurnost da će se proizvod stalno unapređivati i da će biti podržan.

IN2 kao korporacija koja više od 25 godina implementira poslovni softver, ima akumulirano iskustvo u regionalnom poslovnom okruženju i profesionalce koji sa lakoćom prilagođavaju standardno rešenje specifičnostima našeg zakonodavstva i naše poslovne prakse. Zadovoljstvo naših dugogodišnjih partnera i klijenata najbolje govori o tome.

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV je namenjen svim kompanijama koje žele pouzdano i potpuno integrisano rešenje, koje će obezbediti automatizaciju i standardizaciju poslovnih procesa kompanije. Širok spektar funkcionalnosti i velika fleksibilnost omogućavaju da se ovo rešenje uspešno implementira u svim granama industrije, kao i u kompanijama različite veličine, složenosti i načina rada.

Iskustvo koje naš tim poseduje u različitim poslovnim oblastima, garantuje uspeh implementacije Microsoft Dynamics NAV rešenja.

Saznaj više

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX je integrisano rešenje za upravljanje i kontrolu poslovanja. Nudi širok spektar funkcionalnosti, koje detaljno pokrivaju složene procese i operacije u velikim preduzećima i holding kompanijama.

Ovaj najkvalitetniji proizvod, iz Microsoft familije ERP proizvoda, koristi veliki broj kompanija koje posluju u različitim delatnostima i segmentima.

Saznaj više

Naš posao je da učinimo vaše poslovanje uspešnijim.

Pomažemo vam da implementirate najbolje rešenje koje povećava produktivnost vaše kompanije.

Kontakt