LOADING CLOSE

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX je integrisano rešenje za upravljanje i kontrolu poslovanja, koje nudi širok spektar funkcionalnosti koje detaljno pokrivaju složene procese i operacije u velikim preduzećima i holding kompanijama. Ovaj najkvalitetniji proizvod iz Microsoft familije ERP proizvoda, koristi veliki broj kompanija koje posluju u različitim delatnostima i segmentima.

IN2 Microsoft Dynamics AX rešenje je namenjeno srednjim i velikim preduzećima, kao i preduzećima koja posluju u distribuiranom okruženju. Sistem je u potpunosti preveden na srpski jezik, lokalizovan i ispunjava sve zahteve koje nameće zakonska regulativa i poslovna praksa karakteristična za lokalno tržište.

Osnovni zadatak ovog rešenja je da objedini resurse, tokove podataka i procese bez obzira na to gde su oni smešteni u datom trenutku i ojača poslovne veze sa kupcima i partnerima. Dynamics AX je izuzetno jednostavan za korišćenje. Jedna od najvećih prednosti ovakvog sistema je mogućnost unosa informacija na jednom mestu i njihova automatska dostupnost u svim delovima sistema. Ovaj princip smanjuje rizik od greške, omogućava rukovodiocima i njihovim timovima pristup identičnim podacima, bržu, lakšu i efikasniju analizu i pojednostavljuje donošenje adekvatnih odluka u kritičnim situacijama.

Prednosti Dynamics AX rešenja

Tačnost i preciznost.
Bezbednost podataka.
Merenje profitabilnosti.
Veća produktivnost.
Optimizacija nivoa zaliha.
Bolja kontrola dobavljača.
IN2 je u saradnji sa partnerima razvio Microsoft Dynamics AX lokalizaciijske pakete za: Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju. Osim prevoda na lokalne jezike, naša lokalizacija uključuje i specifične izveštaje i obrasce propisane zakonom.

Dugogodišnje iskustvo u razvoju softvera u regionu omogućilo nam je da lokalizacijski paket obogatimo nizom dodatnih funkcionalnosti koje su se dokazale kao korisne u praksi.

Lokalizacija

Donesite pametnu odluku i povećajte rast poslovanja sa Microsoft Dynamics AX.

Zakažite besplatne konsultacije sa našim timom stručnjaka.

Kontakt
Anketa o zadovoljstvu klijenata kompanije IN2 Beograd10 od 11 naših klijenata je potpuno sigurno da se može pouzdati u IN2 u slučaju hitne potrebe