LOADING CLOSE

Lokalizacija

Lokalizacija za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju uključuje prevod rešenja i dodatne funkcionalnosti i alate. Modul je specijalno razvijen za Microsoft Dynamics AX 2012. Pored toga što je preveden na lokalne jezike, u zakonskim je okvirima svake od država i podržava i lokalno zakonodavstvo. Omogućava jednostavno upravljanje sistemom u specifičnim oblastima poreza i zakona u zemljama koje su pokrivene.
Klijentima i partnerima pružamo najbolju lokalizaciju koja je jednostavna za korišćenje, funkcionalna i pokriva širok spektar zahteva kupaca i revizora. Rešenje je registrovano kao Microsoft sertifikovano (CfMD) za Microsoft Dynamics AX. Zasniva se na iskustvu i praktičnim potrebama s kojima se klijenti susreću dok rade svoj posao.
Pored funkcionalnosti koje su povezane sa zakonodavstvom rešenje obuhvata brojne druge funkcionalnosti koje su generalno korisne i olakšavaju posao u finansijama, računovodstvu, upravljanju i izveštavanju. Lokalizacija omogućava korišćenje iste baze podataka za filijale u drugim zemljama što omogućava laku razmenu podataka, konsolidovani bilans, izveštavanje između kompanija i druge mogućnosti.

Nudimo tri paketa lokalizacije:

OSNOVNI PAKET
Pokriva veliki broj lokalnih zakonskih uslova, osnovne funkcionalnosti plaćanja, plaćanje bankama, izvode stanja na računu, naknade, napredno upravljanje kontaktima, itd.
PROŠIRENI PAKET
Uključuje plaćanje u ratama, podržava bar kodove i nalepnice, putne naloge, olakšice za zaštitu životne sredine, knjiženje otpada, High Intrastat, depoziti, Easy Retailers, DynamicOutput, itd.
INTEGRISANI PAKET
Sadrži osnovne integracije, podržava e- fakture, uključuje EBA integraciju, Panteon EDI integracije, NevPOS integracije, rešenja za elektronske potpise, itd.

Da li je vašim poslovnim procesima potrebna lokalizacija?

Tim IN2 stručnjaka brzo odgovara na sva pitanja.

Kontakt