LOADING CLOSE

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV je svetski poznat integrisani poslovno-informacioni sistem (ERP sistem) koji je pogodan za mala i srednja preduzeća koja imaju potrebu da unaprede svoje poslovanje uz IN2 Microsoft Dynamics NAV rešenje. Sistem je ekonomičan i lako je prilagodljiv svakoj industriji, dizajniran da zadovolji specifične potrebe kompanije.

Ovo rešenje omogućava upravljanje resursima i organizaciju kompletnog poslovanja kompanijama iz različitih poslovnih oblasti. Microsoft Dynamics NAV integriše oblasti finansija, računovodstva, prodaje, nabavke, zaliha, proizvodnje, marketinga, usluga i izveštavanja u jedinstven IT sistem.

Prednosti koje ostvarujete IN2 Microsoft Dynamics NAV rešenjem

Kao sistem sa centralizovanom bazom podataka i potpunom integracijom između poslovnih funkcionalnosti, Microsoft Dynamics NAV obezbeđuje neometani tok informacija kroz čitavu kompaniju, automatizaciju i standardizaciju poslovanja, kao i sredstvo za praćenje, planiranje i kontrolu aktivnosti kroz čitavu kompaniju. Jedinstvena baza podataka obezbeđuje jedinstveni izvor podataka za izveštavanje u realnom vremenu, dok Microsoft „look & feel“ olakšava navikavanje i rad u samom sistemu.

Poslovni procesi organizovani na nikad lakši način

Microsoft Dynamics NAV obezbeđuje standardizaciju poslovanja kroz unapred definisane funkcionalnosti i poslovne procese. Implementacija IN2 Microsoft Dynamics NAV rešenja je odličan trenutak da se analiziraju i unaprede poslovni procesi u okviru kompanije, uvažavajući predloge naših eksperata i najbolje prakse koju svetski poznato rešenje predlaže.

IN2 sertifikovana lokalizacija za verziju sistema NAV2017

IN2 sertifikovana lokalizacija predstavlja skup funkcionalnosti koji obezbeđuje usklađenost sa propisima i zakonima Republike Srbije i regiona. Naše rešenje obuhvata sve obrasce i izveštaje, šeme knjiženja i evidencije koji su propisani regulativom u Srbiji.

Lokalizacija

Omogućite sebi pravo rešenje za organizaciju svih procesa u vašoj kompaniji.

Javite nam se i naš tim Microsoft Dynamics NAV stručnjaka će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kontakt