LOADING CLOSE

Lokalizacija

IN2 grupa ima višegodišnje iskustvo u implementaciji informacionog sistema Microsoft Dynamics NAV. Imamo iskustvo u implementaciji rešenja u različitim industrijskim granama, kompanijama različite veličine i složenosti, koje nastupaju na različitim tržištima. A pored toga nudimo i lokalizaciju za zemlje regiona.

IN2 lokalizacija obuhvata veoma širok spektar podešavanja, što čini ovo rešenje veoma fleksibilnim, jer omogućava klijentima da odrede kako rešenje treba da radi, u situacijama kada zakon ne propisuje samo jedno moguće rešenje.IN2 svojim klijentima, pored standardnog Microsoft Dynamics NAV rešenja, implementira i:

Lokalizacija za zemlje regiona
Pored funkcionalnosti koje se odnose na zakonsku regulativu, IN2 lokalizacija uključuje i niz funkcionalnosti koje olakšavaju i ubrzavaju poslovanje u okviru sistema. Rešenje je veoma fleksibilno, sadrži velike mogućnosti podešavanja načina rada i primenljivo je na sve zemlje u regionu.
IN2 korisne funkcionalnosti
Tokom godina rada napravili smo skup korisnih opcija, sistemskih evidencija, kontrola i dodatnih dokumenata, koji su se pokazali kao veoma korisnim u praksi. IN2 vam nudi sve ove funkcionalnosti uz fleksibilno podešavanje i korišćenje.
IN2 moduli/vertikale
Set funkcionalnosti koje nisu standardno pokrivene rešenjem Microsoft Dynamics NAV, ali za kojima postoji potreba u praksi. Ove vertikale/module razvili smo tokom godina rada, nudimo ih klijentima u implementaciji.

Lokalizacija za Microsoft Dynamics NAV 2017

IN2 razvio je i sertifikovao lokalizaciju za teritoriju Republike Srbije i zemalja u regionu. U pitanju su funkcionalnosti koje obezbeđuju rad u skladu sa Zakonom propisanim regulativima.

Iako su pitanju Zakonski propisi, naša lokalizacija sadrži veliki broj parametara kojima se može podesiti izgled i forma obrazaca, kako bi se podržale eventualne promene u propisima. Gotovo svaka funkcionalnost ima mogućnost podešavanja, što znači da bi eventualne promene propisa u tom delu, mogle biti rešene samostalno od strane klijenta, promenom podešavanja.

Sure Step metodologija

Proces implementacije informacionog sistema Microsoft Dynamics NAV, kompanija IN2 sprovodi u skladu sa metodologijom Sure Step. Sure Step metodologija je svetski priznata metodologija implementacije informacionog sistema koja osigurava kvalitet implementacija i ispunjenje zahteva klijenata.

Konsalting

Pored implementacije informacionih sistema, IN2 se bavi i savetovanjem tokom celog procesa implementacije informacionog sistema Microsoft Dynamics NAV.

Iskustvo naših konsultanata pomoći će vam da što optimalnije definišete poslovne procese u okviru kompanije, kao i da u što većoj meri iskoristite funkcionalnosti sistema Dynamics NAV.

Da li je vašim poslovnim procesima potrebna lokalizacija?

Tim IN2 stručnjaka brzo odgovara na sva pitanja.

Kontakt