MISIJA

Učiniti sve da tehnologija bude u službi zaposlenih i kompanije, da zaposleni lakše rade, a kompanija brže raste.

NAŠI CILJEVI

Zadovoljiti rastuće potrebe svojih klijenata

IN2 isporučuje kvalitetne informacione sisteme koji zadovoljavaju zahteve klijenata u pogledu funkcionalnosti, lakoće korišćenja, kvaliteta, pouzdanosti, sigurnosti i dugoročne podrške koja se ostvaruje kroz strateško partnerstvo s klijentom. Želja nam je da poslovni uspeh naših klijenata kojem ćemo i mi stalno doprinositi bude mera kvaliteta naših proizvoda.

Proširiti svoje delovanje u regiji

IN2 Beograd je osnovan s namerom širenja poslovnih aktivnosti na područje Srbije, Crne Gore, Makedonije. Želimo da predstavimo naše softverske proizvode i informatičke usluge, nastale na bazi višegodišnjeg iskustva u primeni i vrhunskom poznavanju informatičkih tehnologija kao i poslovnih procesa prvenstveno u industriji osiguranja, investicionom bankarstvu kao i javnom sektoru.

Zaposliti kvalitetne IT stručnjake

Cilj nam je da postanemo prepoznatljivi po kvalitetu i kompetencijama svojih zaposlenih i da vremenom prerastemo u firmu koja će na području Srbije okupljati  kvalitetne IT profesionalce te pružati usluge razvoja, uvođenja, usavršavanja i održavanja informacionih sistema kao i druge usluge iz područja informatičke delatnosti.

Pronaći partnere

Informatičkim firmama iz Srbije i regije JI Evrope želimo da ponudimo partnerstvo na bazi zajedničkih ulaganja i nastupa na tržištima jugoistočne Evrope.

VREDNOSTI

   •  ljudi su najvredniji kapital koji imamo

   •  klijent je u centru svih naših aktivnosti i treba da bude zadovoljan našim rešenjem i uslugom

   •  poverenje je osnov dugoročnog partnerstva s klijentima

   •  profesionalanost u svemu što radimo