O nama

IN2 informatički inženjering d.o.o. Beograd, osnovan u februaru 2009. godine, nastao je od zaposlenih IN2 Predstavništva.  U tom obliku IN2 Predstavništvo u Beogradu je osnovano u aprilu 2006 godine. 

Kompanija je specijalizovana za razvoj, implementaciju, održavanje i podršku sopstvenih poslovnih rešenja i implementaciju i doradu partnerskih rešenja. IN2 Beograd pruža i usluge IT konsaltinga, sprovodi promotivne i pred-ugovorne aktivnosti, kao i istraživanje tržišta na teritoriji Srbije za ostale članice IN2 grupe

IN2 grupa obuhvata 12 preduzeća u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji. Grupa se bavi implementacijom Microsoft i Oracle ERP, CRM i BI sistema, ali i razvojem sopstvenih rešenja namenjenih različitim privrednim delatnostima, javnom sektoru (vladinim telima, ministarstvima, javnim preduzećima) i finansijskim institucijama (osiguravajućim društvima, penzijskim i investicionim fondovima, kastodi odeljenjima i trezorima banaka, brokerskim kućama).

Ulaganje u razvoj zaposlenih, profesionalizam, individualan i posvećen pristup svakom pojedinačnom klijentu jesu osnovne smernice prema kojima grupa rukovodi svojim poslovanjem.
 
Osnovana 1992. godine, IN2 grupa se danas može pohvaliti iskustvom na preko 450 projekata, statusom Oracle Platinum Partnera i Microsoft Partnera godine za 2013. Od 2003. grupa je posvećena održanju sistema kvaliteta kroz ISO 9001, a od 2011. je i nosilac sertifikata ISO 27001 za upravljanje sigurnošću informacija. Zapošljava preko 600 stručnjaka iz različitih oblasti.
 
IN2 Beograd potpuno je otvoren za saradnju i partnerstva sa drugim preduzećima u Srbiji i šire.