LOADING CLOSE
Glavna delatnost IN2 grupe je razvoj informacionih sistema za rešavanje različitih poslovnih problema, kako implementacijom standardnih rešenja svetskih proizvođača i integracijom međusobno nepovezanih aplikacija u jedinstven sistem, tako i izradom posebnih rešenja prema specifikacijama korisnika.

IN2 Beograd je opredeljen da razvija web i mobilne aplikacije kao produženu ruku poslovnih informacionih sistema, sa čijim razvojem IN2 ima višedecenijsko iskustvo. Naš zadatak je da nađemo kvalitetan balans između opensource i vendorskih tehnologija, kako bi se pronašao adekvatan tehnološki raspored i optimizirala investicija naručilaca takvih sistema. Razvijamo native i hibridne aplikacije za Android i iOS platforme, web aplikacije na tehnološkom stacku koje podržavaju Java i Microsoft alati, kao i na svetski prihvaćenim standardima za razvoj i implementaciju.

Web Razvoj

Ukoliko vam je za poslovanje potrebna web aplikacija, naš tim će uraditi analizu vašeg poslovnog sistema, projektovanje idejnog rešenja, implementaciju aplikacije i kompletnu dokumentaciju za dato rešenje. Takođe, u okviru ove usluge obučavamo vaše kadrove za rad sa datom aplikacijom i njeno održavanje.

U ovoj oblasti pratimo industrijske standarde, kako u domenu korišćenih tehnologija tako i alata. Razvoj baziramo na tri tehnološka steka. Dva vendorska Oracle i Microsoft, kao i opensource. Kompletan razvojni put je potpomognut CI (Continuous Integration) i CD (Continuous Delivery) pristupom.

Naš tim čine softverski inženjeri koji su motivisani da naprave najkvalitetniji softver baziran na najnovijim tehnološkim dostignućima. Naš glavni fokus jeste da stvorimo okruženje u kojem će naši ljudi da realizuju svaku vašu ideju. Sa našim kvalifikovanim softverskim inženjerima uključenim u svaku fazu projekta, možete biti sigurni da će vaš proizvod biti razvijen na vreme.

Mobilni Razvoj

U današnjem svetu, gde postoji pet puta više mobilnih uređaja od računara, veliki broj kompanija širom sveta priprema se za izazov totalne mobilnosti. Naši softverski inženjeri mobilnih aplikacija kreiraju i razvijaju programe namenjene pametnim telefonima i drugim mobilnim uređajima. Oni se specijalizuju za dizajn neophodan za uređaje sa malim ekranima, touchscreen interakciju, uštedu energije i procesorskog vremena, rad sa multimedijalnim sadržajima i programiranje u okviru različitih mobilnih operativnih sistema.

Uz široku paletu usluga razvoja softvera, u IN2 se bavimo i razvojem mobilnih aplikacija za iOS i Android platformu koje su danas vodeće po tržišnom udelu, ali i po broju postojećih aplikacija. IN2-ov tim stručnjaka u mogućnosti je da kvalitetno i brzo razvije mobilnu aplikaciju, pri čemu primenjujemo najviše razvojne standarde. Uz razvoj mobilne aplikacije, nudimo i uslugu nadogradnje vaših postojećih enterprise sistema kako bi se mogli koristiti putem mobilnih aplikacija.

Android aplikacije

Tržište pametnih telefona je postalo ogroman i robustan ekosistem koji obuhvata celu planetu a Android je postao platforma koja pokreće najveći broj pametnih telefona. Ovakvo ogromno tržište i ogroman broj korisnika predstavlja najprivlačniji kanal za prezentovanje proizvoda i usluga. IN2 vam može ponuditi razvoj mobilnih aplikacija za Android telefone i tablete različitih nivoa kompleksnosti uključujući integraciju sa socijalnim mrežama, Google mape, geolociranje, razvoj mobilnih igara, analitiku itd.

iOS aplikacije

Apple je nesumnjivo nametnuo standarde u domenu prenosivih uređaja. Korisnici širom sveta su zavoleli njegov jednostavan interfejs, jedinstveni dizajn i njegovu stabilnost. Zbog toga se podrazumeva da je izrada aplikacija za iPhone mobilne uređaje postala imperativ za preduzeća koja žele da se na snažan i relevantan način povežu sa svojim korisnicima. Izrada iOS aplikacije, bila to iPhone ili iPad, će vam pomoći u povećanju svesti o vašem brendu kao i u pružanju kvalitetnog korisničkog servisa stvarajući veću prodaju i prihode. Naš primarni motiv je projektovanje i izrada aplikacija vrhunskog kvaliteta, efikasnosti i stabilnosti kroz pažljivo projektovanje, razvoj i testiranje kako bi korisnici dobili visoko primenljivu aplikaciju za njihove Apple uređaje.

Rešenja prema zahtevima korisnika

Rešenja prema zahtevima korisnika (Custom Development) čine većinu referentnih projekata IN2 grupe. Izrađuju se prema zahtevima korisnika i posebnostima poslovnih procesa koje podržavaju. Kompanija IN2 je izradila niz rešenja po narudžbini za pojedinačne korisnike, implementirala svoje proizvode prilagođene poslovnim procesima kod korisnika iz različitih tržišnih segmenata i implementirala standardna partnerska rešenja prema specifičnim potrebama korisnika. Prilikom izrade svakog projekta ceo naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rešenja kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu. Za svaki projekat se formiraju timovi stručnjaka iz raznih područja informatike koji imaju specifična znanja potrebna za realizaciju projekta.

Kroz dugogodišnje iskustvo, stručnjaci iz IN2 stekli su znanje o poslovnim procesima iz različitih poslovnih oblasti, što nam pomaže da lako razumemo i optimizujemo korisnikov poslovni proces koji se automatizuje. Osim samih zahteva, temeljno analiziramo i poslovne potrebe kako bismo osigurali da ih izgrađeni informacioni sistem i zadovolji. Naša rešenja baziramo na punom iskorišćavanju potencijala savremenih tehnologija kako bismo tehnički kompleksne sisteme implementirali kroz elegantna i intuitivna rešenja čiji razvoj i održavanje koštaju manje.

Integracija Aplikacija

Složeni i raznoliki informacioni sistemi, kakve često nalazimo na infrastrukturi korisnika, redovno zahtevaju neki oblik međusobnog povezivanja, spajanja pojedinih delova koji se nalaze u sistemu. Kad se tome doda raznolikost podataka, formata dokumenata i protokola koji se koriste, jasno je da su poslovi integracije sistema možda najzahtevniji tehnološki postupak koji traži znatno poslovno znanje i dugogodišnje iskustvo u implementaciji informacionih tehnologija.

IN2 grupa je svoja znanja i iskustva integracije informacionih sistema okupila u skup vlastitih informacionih usluga, nazvanih INBiz2. Reč je poslovno-tehnološkom sistemu koji se temelji na Microsoft Biz Talk Serveru kao integracionoj platformi. Pored spomenute platforme, IN2 koristi i WSO2 enterprise platformu.

Quality assurance

Nove tehnologije i alati nesumnjivo dovode do veće brzine razvoja softvera zbog se čega kvalitet softvera često dovodi u pitanje, što je najčešće posledica zanemarivanja testiranja. Zbog toga se bitne greške u radu softvera otkrivaju kasno te se troškovi ispravljanja grešaka, pa time indirektno i samog razvoja softvera, drastično povećavaju i ponekad uveliko premašuju troškove kontinuiranog i pravovremenog testiranja.

Dugogodišnjim razvojem softvera za naše korisnike stekli smo mnogo iskustva i znanja u razvojnim metodologijama, procesu testiranja, različitim vrstama i tehnikama testiranja na različitim tehnologijama i platformama. Podstaknuti odličnim rezultatima naših projekata i zadovoljstvom korisnika, odlučili smo da zaokružimo našu ponudu na tom području. Centrom za testiranje nastojimo da proširimo pozitivan trend brige o kvalitetu i ponudimo kvalitetnu uslugu outsourcinga  – testiranja svim zainteresiranim partnerima.

QA usluge koje nudimo

Upravljanje kvalitetom je celoviti proces upravljanja testiranjem i postizanja kvaliteta proizvoda. Proces započinje definisanjem kompletne metodologije testiranja, a nastavlja se analizom korisničkih zahteva, definisanjem plana testiranja, testnih slučajeva i testnih scenarija, testnih podataka pa do izvršavanja samih testova, prijave grešaka i generisanja izveštaja testiranja.

  • Upravljanje kvalitetom (Quality Management)
  • Izrade formalne specifikacije zahteva i izvođenje UAT testova
  • Provera usklađenosti procesa i dokumentacije sa standardima
  • Konsalting i edukacija
  • Testiranje performansi
  • Test sigurnosti
  • Testiranje korisničkog interfejsa
  • Integraciono testiranje

Projektujemo, razvijamo i isporučujemo softverske sisteme za poslovne inovatore.

Kreiramo inovativna rešenja za rešavanje jedinstvenih izazova.

Kontakt