Povratak
Nova godina, novi planovi(23.1.2017)
Sa početkom nove godine, IN2 Beograd je započeo nove projekte i krenuo sa ulaganjem u nove tehnologije. 

Samo u protekle 2 nedelje IN2 Beograd zaposlio 11 novih ljudi, od kojih je polovina već počela sa radom. Među njima su se našli iskusni programeri i konsultanti, stručnjaci za BI i data science, kao i tek svršeni studenti informacionih sistema. 

Pomeranje fokusa IT sektora ka mobilnim uređajima, uvođenje fleksibilnog radnog vremena, usvajanje novih modela organizacije zaposlenih, novi načini povezivanja sa klijentima doveli su do potrebe za poslovanjem u oblaku, virtuelizacije, software as a service modela implementacije poslovnih rešenja i razvoja data science-a. Kao kompanija koja već gotovo četvrt veka ulaže u razvoj IT rešenja, IN2 je davno napravio iskorak ka digitalnoj transformaciji, što je dovelo do prepoznavanja 4 stuba buduće poslovne strategija IN2 Beograda, a to su: razvoj mobilnih i web aplikacija, poslovna analitika i Microsoft Dynamics rešenja. 
 
U skladu sa povećanjem broja zaposlenih u toku su i radovi na proširenju postojećeg prostora, koji bi trebalo da budu okončani krajem meseca.