Šta tražimo

Kandidati zainteresovani za posao u IN2 grupi mogu da unesu svoje podatke u IN2 aplikaciju za posao u svakom trenutku, bez obzira na aktuelne konkurse, čime se upisuju u bazu potencijalnih zaposlenih.

 
Najčešće traženi profili
 
Softverski inženjer
Posao softverskog inženjera je projektovanje, dizajniranje, izrada i učešće u implementaciji informacionih sistema. Potrebna je visoka stručna sprema (informatičko usmerenje) sa elektrotehničkog, ekonomskog, matematičkog, organizacionog ili sličnog fakulteta. Zahtevana znanja su: programiranje u alatima četvrte generacije (Oracle, Microsoft, …) ili objektnim alatima i jezicima (Java, .....) relacione/objektne baze podataka, poznavanje i želja za primenom metodologija i poznavanje operativnih sistema (Windows ili Unix ili VMS ili ...). Unutar IN2, softverski inženjer može obavljati poslove izrade softvera, rukovođenja segmentima projekta, celim projektom ili tehničko rukovođenje nizom projekata istovremeno.
 
Konsultant
Posao konsultanta je implementacija informacionog sistema i briga za njegovo funkcionisanje. Potrebna je visoka stručna sprema, a usmerenje zavisi od vrste industrije u kojoj je informacioni sistem primenjen. Poželjno je iskustvo u implementaciji informacionih sistema i poznavanje odgovarajuće delatnosti (osiguranje, finansijski sektor, trgovina, ...). Tipični poslovi su: definisanje zahteva korisnika, uvođenje informacionog podsistema, ...
 
Od svojih sadašnjih i budućih zaposlenih očekujemo:
 
      • odgovornost
      • timski rad
      • inicijativu
      • konstantno usavršavanje i
      • kreativnost.