Šta tražimo

Šta tražimo: Poslovnog konsultanta, juniora, za ERP rešenja korporacije Microsoft. U pitanju su softverska rešenja za kompletno pokrivanje i praćenje poslovnih procesa u okviru kompanije. Kompanija IN2 želi da uposli svršenog studenta Ekonomskog fakulteta, koji bi nakon inicijalne obuke i postepenog uključivanja u postojeće i nove projekte, vremenom postao samostalni konsultant.

Šta očekujemo na početku: Od kandidata se očekuje spremnost na učenje i usvajanje novih znanja i kontinuiran napredak. Kandidat bi na početku dobio mentora, koji bi bio zadužen za obuku, uhodavanje i upoznavanje sa načinom rada, softverom i klijentima, sa kojim bi učestvovao na projektima implementacije Microsoft rešenja. U zavisnosti od brzine usvajanja znanja i napretka, kao i ocene mentora, konsultant bi dobijao nova zaduženja, uključivao se u nove projekte i dobijao mogućnost učenja novih funkcionalnih celina.

Kandidat mora biti spreman na usavršavanje u delu računovodstva i poslovnog savetovanja, na upoznavanje sa standardnim softverskim poslovnim procesima, vremenom i sa specifičnim poslovnim procesima klijenata, dok se istovremeno mora detaljno upoznati sa funkcionalnim delom softvera koji se implementira.

Šta očekujemo nakon nekoliko meseci: Nakon inicijalne interne obuke, od kandidata se očekuje usvajanje prenetih znanja, postepeno uključivanje u projekte i vremenom osamostaljivanje.

Osnovna zaduženja kandidata na projektima bi uključila učešće u analizi poslovnih procesa i davanje predloga načina organizacije istih, pisanje projektne dokumentacije, držanje obuka i prezentacija klijentima, testiranje novih funkcionalnosti i slično. Ove aktivnosti bi u prvom periodu bile uvek uz pomoć i nadzor mentora, a kasnije samostalno.

Šta nudimo: Nudimo stalno zaposlenje tek diplomiranom studentu, kontinuirano i dugoročno ulaganje vremena i znanja, rad u dinamičnom okruženju, na malim i velikim, domaćim i internacionalnim projektima.

Pozicija: Poslovni konsultant, junior, za Microsoft Dynamics ERP rešenja

Mesto rada: Beograd

Obrazovanje: Državni Ekonomski fakultet

Profil studenta/diplomca: Nedavno diplomirani student bez prethodnog radnog iskustva

Neophodna znanja:

-           Poznavanje osnovnih računovodstvenih, finansijskih i poreskih pravila

-           Poznavanje osnovnih metoda organizovanja poslovnih procesa

-           Poznavanje osnovnih ekonomskih principa

Znanje stranih jezika: Dobro poznavanje engleskog jezika - govor i pisanje

Poželjna znanja:

-           Poznavanje MS Office alata (posebno Excel)

-           Poznavanje osnovnih principa integrisanih poslovno-informacionih sistema

Potrebne osobine:

-           Izražene analitičke sposobnosti

-           Spremnost na kontinuirano učenje i usavršavanje

-           Sposobnost rešavanja kompleksnih problema

-           Logičko zaključivanje

-           Komunikativnost i sposobnost rada u timu

-           Sistematičan pristup radnim zadacima

Opis posla:

-           Analiza poslovnih procesa i način rada klijenata, identifikovanje procesa koji se mogu ispratiti softverskim rešenjem, identifikovanje poslovnih procesa koji se mogu izmeniti i unaprediti

-           Definisanje i specifikacija korisničkih zahteva sa funkcionalnog i finansijskog aspekta

-           Analiza finansijskog aspekta poslovnih procesa

-           Testiranje funkcionalnosti

-           Pisanje i održavanje projektne dokumentacije

-           Prezentacija rešenja i održavanje korisničkih obuka

-           Podrška korisnicima u svakodnevnom radu

-           Poslovno savetovanje

-           Učestvovanje u celokupnom ciklusu implementacije ERP rešenja: od faze analize i prikupljanja zahteva, preko razvoja i testiranja, do obuke korisnika i podrške u radu.

Beneficije:

-           Stalno zaposlenje

-           Rad u timu mladom i dinamičnom timu, sa dodeljenim mentorom

-           Učestvovanje u podršci i implementaciji ERP rešenja

-           Rad na zahtevnim domaćim i internacionalnim projektima

-           Podrška iskusnog tima profesionalaca

-           Fleksibilno radno vreme.

Pozivamo kandidate zainteresovane za posao Poslovnog konsultanta, juniora, za Microsoft Dynamics rešenja da svoje radne biografije dostave na adresu: natasa.vujicic@in2.rs, a sve ostale da unesu svoje podatke u IN2 aplikaciju za posao u svakom trenutku, bez obzira na aktuelne konkurse, čime se upisuju u bazu potencijalnih zaposlenih.

 

Najčešće traženi profili
 
Softverski inženjer
Posao softverskog inženjera je projektovanje, dizajniranje, izrada i učešće u implementaciji informacionih sistema. Potrebna je visoka stručna sprema (informatičko usmerenje) sa elektrotehničkog, ekonomskog, matematičkog, organizacionog ili sličnog fakulteta. Zahtevana znanja su: programiranje u alatima četvrte generacije (Oracle, Microsoft, …) ili objektnim alatima i jezicima (Java, .....) relacione/objektne baze podataka, poznavanje i želja za primenom metodologija i poznavanje operativnih sistema (Windows ili Unix ili VMS ili ...). Unutar IN2, softverski inženjer može obavljati poslove izrade softvera, rukovođenja segmentima projekta, celim projektom ili tehničko rukovođenje nizom projekata istovremeno.
 
Konsultant
Posao konsultanta je implementacija informacionog sistema i briga za njegovo funkcionisanje. Potrebna je visoka stručna sprema, a usmerenje zavisi od vrste industrije u kojoj je informacioni sistem primenjen. Poželjno je iskustvo u implementaciji informacionih sistema i poznavanje odgovarajuće delatnosti (osiguranje, finansijski sektor, trgovina, ...). Tipični poslovi su: definisanje zahteva korisnika, uvođenje informacionog podsistema, ...
 
Od svojih sadašnjih i budućih zaposlenih očekujemo:
 
      • odgovornost
      • timski rad
      • inicijativu
      • konstantno usavršavanje i
      • kreativnost.