LOADING CLOSE

IN2 Beograd Team Building | Avanturističke igre i prelepa priroda

Idilično eko selo Koštunići, mirno mesto okruženo prirodom bila je naša destinacija za avanturističke igre. Streličarstvo, kajak, uštipci i kajmak su samo jedan deo fenomenalnog tim bildinga.

Lokacija je bila neverovatna i ukupna atmosfera je bila savršena!“ – Milan Jevtić, direktor

Avanturu smo započeli još u putu, nepredviđenom situacijom sa autobusom. Eto prvog zadatka, pronaći način da izvučemo autobus koji je stao u krivini. Razne ideje su bile sprovedene, ali na kraju su organizatori poslali drugi prevoz po nas kako bi stigli na planiranu lokaciju i započeli prave zadatke.

Organizatori iz Wild Serbia su osmislili zanimljive avanturističke igre za nas. Igre koje podstiču timove da zajedno rade, da se bolje upoznaju i da nas motivišu.

Podelili smo se u timove, izmešali sve sektore, kako bi se više družili i sa kolegama koji obično ne sarađuju jedni sa drugima. A onda smo dobili mapu gde su bile ucrtane lokacije i prvi zadaci.

„Bila je to odlična ideja da se timovi podele na takav način da ljudi koji najmanje provode vremena na poslu, budu u istoj grupi. To mi je omogućilo da komuniciram sa kolegama sa kojima nikad ranije nisam imao kontakt.“ – Petar Jakšić, softverski inženjer

Svaki tim je krenuo različitim putem i niko nije znao da l je na pravom putu. Prošli smo kroz dvorišta, preskakali ograde, popeli se na brdo i tamo naišli na veliko usamljeno drvo i konopce za penjanje. Sledeći izazov, popeti se uz konopac, uh..sve pohvale onima koji su uspeli a i onima koju su i pokušali. Najbolja u tome je bila naš draga koleginica Nataša Ivanišević. Nakon toga zašli smo u šumu, tražeći sledeće izazove.

Kad smo prešli šumske izazove –  konopce i gume, nastavili smo svoj put nizbrdo gde su nas čekale mete. Oprobali smo se u streličarstvu, malo više pogodaka van mete ali je bilo fenomenalno iskustvo.

Prešli smo potok, neko bos, neko je uspeo da preskoči, neko je upao, malo mokri ali taman da se pripremimo za finalni zadatak – kajak! Uzeli smo vesla, seli u kajak i počeli da prebacujemo članove tima na suprotnu obalu jezera.

Sve u svemu odlično iskustvo, gde smo se svi zajedno družili, smejali, pomagali jedni drugima učinilo je ovaj tim bilding uspešnim.

„Veoma sam uživala u upoznavanju tima malo bolje u opuštenijem okruženju, posebno one sa kojima nisam u redovnom kontaktu. Mislim da je to svakako pojačalo timski duh. „- Nataša Bišof, marketing menadžer

Nakon uspešno završenih izazova proslavili smo uz večeru i muziku, što je upotpunilo kompletan doživljaj.

Hvala puno Wild Serbia na super organizaciji i što su osmislili zanimljive izazove i ispunili cilj tim bildinga.