LOADING CLOSE

Karijera

Šta dobijaš zaposlenjem u IN2?

Učenje i razvoj
Rast naših zaposlenih podstiče rast kompanije: njihova stručnost je naša najveća prednost u odnosu na konkurenciju. Stoga naši softverski inženjeri od samog početka prolaze detaljan trening program i edukaciju. Podstičemo zaposlene da traže razvoj u kompaniji i izvan nje.
Dinamično i ugodno radno okruženje
Kod nas se uvek nešto događa i stalno smo u pokretu. IN2 timski duh vidljiv je svakodnevno – razmjenom ideja, metoda rada i znanja razvijamo poslovanje kompanije ali i naše zaposlene. Prati nas neprestani rast broja zaposlenih i svaki naš novi član ima priliku da svojim jedinstvenim doprinosom učestvuje u rastu naše kompanije.
Izazovan i odgovoran posao
IN2 razvija i implementira širok spektar poslovnih rešenja za različite klijente i industrije. To podstiče kreativnost i inovativnost kod zaposlenih, što nam omogućava neprekidan profesionalni rast i razvoj.
Fleksibilno radno vreme
Želimo da naši zaposleni daju najbolje od sebe na poslu. Znamo da je to moguće tako što ćemo im omogućiti da imaju fleksibilnost radnog vremena i prostora. Mi verujemo da rad treba da bude zabavan. Želimo da se naši ljudi raduju dolasku u kancelariju – zato smo stvorili pozitivno radno okruženje.
Ulaganje u razvoj zaposlenih
Osim  stručnog usavršavanja, učenja novih tehnologija, specijalizacije, naši zaposleni imaju brojne prilike da prisustvuju konferencijama i seminarima ili internom obrazovanju.
Stimulativna primanja i benefiti
Angažman zaposlenih u IN2 je prepoznat i adekvatno nagrađen.
Svi naši zaposleni imaju privatno zdravstveno osiguranje.

Prijavite se za posao ili praksu!

Ako ste inovativni, vođeni rezultatom i timski igrač, pridružite se kompaniji koja će vam ponuditi dinamičnu i adekvatno nagrađivanu budućnost. Nudimo praksu i puno radno vreme studentima i nedavnim diplomcima. Bez obzira da li ste prethodno imali radnog iskustva, uvek smo u potrazi za kvalitetnim ljudima koji su posvećeni izvrsnosti, inovacijama, učenju i ostvarenju ciljeva. Ako želite da radite sa nama, popunite ovu prijavu sa naznakom za posao ili praksu!