LOADING CLOSE

Microsoft Dynamics 365 BC Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics

Kao priznati Microsoft Dynamics Partner za Srbiju, nudimo najnovija poslovna rešenja iz MS Dynamics porodice proizvoda. Oslonite se na najbolje, svetski priznate standarde.
Izbor standardnog poslovnog rešenja, kao što su proizvodi iz MS Dynamics porodice, omogućava svakoj organizaciji da se osloni na najbolje i svetski priznate standarde. Najveći svetski softverski proizvođač, Microsoft, broji stotine hiljada korisnika MS Dynamics tehnologije i obezbeđuje korisnicima visok nivo kvaliteta i sigurnost da će se proizvod stalno unapređivati i da će biti podržan.

IN2 kao korporacija koja više od 25 godina implementira poslovni softver, ima akumulirano iskustvo u regionalnom poslovnom okruženju i profesionalce koji sa lakoćom prilagođavaju standardno rešenje specifičnostima našeg zakonodavstva i naše poslovne prakse. Zadovoljstvo naših dugogodišnjih partnera i klijenata najbolje govori o tome.

Microsoft Dynamics 365 BC

Microsoft Dynamics 365 BC je tehnološki potpuno novo, napredno Microsoft rešenje koje povezuje sve poslovne procese i ima jednostavnu primenu kako u malim i srednjim, tako i u velikim preduzećima i kompanijama. Iako je funkcionalno slično prethodnom, NAV rešenju, Microsoft Dynamics 365 BC omogućava odličnu integraciju sa svim drugim Microsoft platformama i drugim aplikativnim dodacima (add-on).
Stručnost naših inženjera i dosadašnje iskustvo garancija su da će ovo rešenje biti uspešno implementirano i u Vaše preduzeće.

Saznaj više

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV je namenjen svim preduzećima koja žele pouzdano i potpuno integrisano rešenje, koje će obezbediti automatizaciju i standardizaciju poslovnih procesa. Širok spektar funkcionalnosti i velika fleksibilnost omogućavaju da se ovo rešenje uspešno implementira u svim granama industrije, kao i u preduzećima različite veličine, složenosti i načina rada.
Iskustvo koje naš tim poseduje u različitim poslovnim oblastima garantuje uspeh implementacije Microsoft Dynamics NAV rešenja.

Saznaj više

Naš posao je da učinimo Vaše poslovanje uspešnijim.

Pomažemo Vam da implementirate najbolje rešenje koje povećava produktivnost Vaše kompanije.

Kontakt