LOADING CLOSE

Lokalizacija

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Napredno poslovno rešenje koje Vam omogućava da idete u korak s digitalnom transformacijom, i spremni dočekate četvrtu industrijsku revoluciju. Moduli 365 BC

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 BC je napredno, sveobuhvatno ERP rešenje koje pomaže preduzećima da ubrzaju poslovanje – pojednostave poslovne procese, i poboljšaju interakciju s klijentima.

Ovo rešenje povezuje sve poslovne procese – finansije, prodaju, usluge i operacije, a primenjivo je kako u kompanijama i velikim preduzećima, tako i u MSP sektoru.

Iako je Microsoft Dynamics 365 BC rešenje funkcionalno slično prethodnom, Microsoft Dynamics NAV, reč je o tehnološki potpuno novom Microsoft rešenju koje omogućava odličnu integraciju sa svim drugim Microsoft platformama i drugim aplikativnim dodacima (add-on).

Ključne prednosti Microsoft Dynamics 365 BC:

  1. Opcije licenciranja: može se licencirati po modelu mesečnog zakupa licenci ili kupovinom trajnih korisničkih licenci – u zavisnosti od toga da li taj trošak želite da bude operativni trošak (Opex) ili kapital (Capex);
  2. Hosting opcije: dostupan je u opciji SaaS rešenja u oblaku (MS Azure) ili opciji rešenja hostovanog na sopstvenoj ili zakupljenoj infrastrukturi sa trajnim licencama;
  3. Lakše nadogradnje: infrastruktura na kojoj je hostovan BC automatski će videti i preuzeti sve nadogradnje koje Microsoft izvodi u pozadini u šestomesečnim ciklusima; sve aplikacije treće strane (Third party add-ons) sa AppSource su dizajnirane tako da ne interferiraju sa gornjim procesom Microsoftovih nadogradnji.
  4. Promena načina prilagođavanja standardnih funkcionalnosti korisniku (customisation) – od koncepta modifikacije postojećih funkcionalnosti na koncept preuzimanja besplatnih ili kupovine novih aplikacija (add-on) sa Microsoft App Source portala (nema prilagođavanja).

Kako uz Microsoft Dynamics 365 BC ubrzavate poslovanje?

Ubrzan razvoj tehnologije, digitalna transformacija i početak četvrte tehnološke revolucije zahtevaju veću brzinu poslovanja, što podrazumeva potrebu za bržim pristupom informacijama, istovremeno u svim segmentima poslovanja.

Zahvaljujući poboljšanoj integraciji različitih Microsoft platformi, uz Microsoft Dynamics 365 BC možete povezati podatke iz računovodstva, nabavke, prodaje, stanja zaliha, podatke o klijentima i tako znatno olakšati i ubrzati izveštavanje, ali i finansijske prognoze – analizom podataka na više nivoa istovremeno.

Kako uz Microsoft Dynamics 365 BC obezbeđujete veću profitabilnost?

Jednostavnim uvidom u celokupni proces prodaje lakše možete da prepoznate nove prodajne mogućnosti. Uz pomoć veštačke inteligencije, možete da predviđate optimalne zalihe i tako ostvarite uštede. Na osnovu prognoze prodaje, optimizujete proizvodne kapacitete. Sistemom zaštite podataka o klijentima jačate njihovu lojalnost.

IN2 sertifikovana lokalizacija za Microsoft Dynamics 365 BC

IN2 sertifikovana lokalizacija obezbeđuje usklađenost sa propisima i zakonima Republike Srbije i regiona. Naše rešenje obuhvata sve obrasce i izveštaje, šeme knjiženja i evidencije koji su propisani regulativom u Srbiji.

S obzirom na to da se Microsoft Dynamics 365 BC može implementirati i u Microsoft cloud-u, i u privatnom cloud-u, ali i na infrastrukturi korisnika, lokalizacija može biti Microsoft, ili IN2.

Lokalizacija

Slide Moduli

Omogućite sebi pravo rešenje za organizaciju svih procesa u vašoj kompaniji.

Javite nam se i naš tim Microsoft Dynamics 365 BC stručnjaka će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kontakt