LOADING CLOSE

Lokalizacija poslovnih procesa - prilagođavanje lokalnoj regulativi

Rešenje pogodno za sve industrijske grane. Moduli 365 BC
Microsoft Dynamics 365 Business Central je standardno svetsko rešenje kompanije Microsoft. Lokalizacija za svaku zemlju obezbeđuje prevod korisničkih formi na jezik te zemlje, i prilagođavanje svim knjigovodstvenim, poreskim i drugim propisima.

Microsoft Dynamics 365 BC može da se instalira na lokalnu IT infrastrukturu klijenta ili na zakupljeni cloud – tada se primenjuje metodologija implementacije kao na lokalnoj infrastrukturi, uz prilagođavanje potrebama klijenta i korišćenje svih funkcionalnosti lokalizacije koje je razvio IN2, kao i svih dodatnih IN2 modula.

Microsoft Dynamics 365 BC može da se instalira na Microsoft Cloud Azure – tada se koriste samo standardni moduli BC i Microsoft lokalizacija za Srbiju koja ima samo osnovne funkcionalnosti.

Lokalizacija za zemlje regiona
Pored funkcionalnosti koje se odnose na regulativu, IN2 lokalizacija uključuje i niz funkcionalnosti koje olakšavaju i ubrzavaju poslovanje u okviru sistema. Rešenje je veoma fleksibilno, sadrži velike mogućnosti podešavanja načina rada i primenjivo je na sve zemlje u regionu.
IN2 korisne funkcionalnosti
Tokom godina rada napravili smo skup opcija, sistemskih evidencija, kontrola i dodatnih dokumenata, koji su se pokazali veoma korisnim u praksi. IN2 nudi sve ove funkcionalnosti uz fleksibilno podešavanje i korišćenje.
IN2 moduli/vertikale
Set funkcionalnosti koje nisu standardno pokrivene rešenjem Microsoft Dynamics 365 BC, ali za kojima postoji potreba u praksi, razvili smo tokom godina rada i nudimo ih klijentima u implementaciji.

Lokalizacija za Microsoft Dynamics 365 BC

IN2 razvio je i sertifikovao lokalizaciju za teritoriju Republike Srbije i zemalja u regionu. U pitanju su funkcionalnosti koje obezbeđuju rad u skladu sa Zakonom propisanim regulativima

Naša lokalizacija sadrži veliki broj parametara kojima se može podesiti izgled i forma obrazaca, kako bi se podržale eventualne promene u propisima. Gotovo svaka funkcionalnost ima mogućnost podešavanja, što znači da bi eventualne promene propisa u tom delu mogle biti rešene samostalno od strane klijenta, promenom podešavanja.

Sure Step metodologija

Proces implementacije informacionog sistema Microsoft Dynamics 365 BC, kompanija IN2 sprovodi u skladu sa metodologijom Sure Step. Sure Step metodologija je svetski priznata metodologija implementacije informacionog sistema koja osigurava kvalitet implementacija i ispunjenje zahteva klijenata.

Konsalting

Pored implementacije informacionih sistema, IN2 se bavi i savetovanjem pre i tokom celog procesa implementacije informacionog sistema Microsoft Dynamics 365 BC.

Iskustvo naših konsultanata pomoći će vam da optimalno definišete poslovne procese u okviru kompanije, kao i da u što većoj meri iskoristite funkcionalnosti sistema Dynamics 365 BC.

Da li je vašim poslovnim procesima potrebna lokalizacija?

Tim IN2 stručnjaka brzo odgovara na sva pitanja.

Kontakt