LOADING CLOSE

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV je svetski poznat integrisani poslovno-informacioni sistem (ERP sistem), namenjen kako velikim tako i malim i srednjim preduzećima koja imaju potrebu da unaprede svoje poslovanje. Sistem je ekonomičan i lako je prilagodljiv svakoj industriji, dizajniran da zadovolji specifične potrebe preduzeća/kompanije.

Microsoft Dynamics NAV omogućava upravljanje resursima i organizaciju kompletnog poslovanja kompanijama iz različitih poslovnih oblasti. Integriše oblasti finansija, računovodstva, prodaje, nabavke, zaliha, proizvodnje, marketinga, usluga i izveštavanja u jedinstven IT sistem.

Prednosti koje ostvarujete IN2 Microsoft Dynamics NAV rešenjem

Kao sistem sa centralizovanom bazom podataka i potpunom integracijom između poslovnih funkcionalnosti, Microsoft Dynamics NAV obezbeđuje neometani tok informacija kroz čitavu kompaniju, automatizaciju i standardizaciju poslovanja, kao i sredstvo za praćenje, planiranje i kontrolu aktivnosti kroz čitavu kompaniju. Jedinstvena baza podataka obezbeđuje jedinstveni izvor podataka za izveštavanje u realnom vremenu, dok Microsoft „look & feel“ olakšava navikavanje i rad u samom sistemu.

Poslovni procesi organizovani na nikad lakši način

Microsoft Dynamics NAV obezbeđuje standardizaciju poslovanja kroz unapred definisane funkcionalnosti i poslovne procese. Implementacija rešenja je idealna prilika da se analiziraju i unaprede poslovni procesi u okviru kompanije, i da se krene u korak sa najboljom svetskom praksom.

IN2 sertifikovana lokalizacija za verziju sistema NAV 2017

IN2 sertifikovana lokalizacija predstavlja skup funkcionalnosti koje obezbeđuju usklađenost sa propisima i zakonima Republike Srbije i regiona. Naše rešenje obuhvata sve obrasce i izveštaje, šeme knjiženja i evidencije koje su propisane regulativom u Srbiji.

Lokalizacija

Omogućite sebi pravo rešenje za organizaciju svih procesa u vašoj kompaniji.

Javite nam se i naš tim Microsoft Dynamics NAV stručnjaka će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kontakt