LOADING CLOSE

Lokalizacija poslovnih procesa - prilagođavanje lokalnoj regulativi

Rešenje pogodno za sve industrijske grane. Moduli NAV

Lokalizacija

Microsoft Dynamics NAV je standardno svetsko rešenje kompanije Microsoft. Lokalizacija za svaku zemlju obezbeđuje prevod korisničkih formi na jezik te zemlje, i prilagođavanje svim knjigovodstvenim, poreskim i drugim propisima.

IN2 lokalizacija obuhvata širok spektar podešavanja, što čini ovo rešenje veoma fleksibilnim, jer omogućava klijentima da odrede kako treba da rade u situacijama kada Zakon ne propisuje samo jedno moguće rešenje. IN2 svojim klijentima, pored standardnog Microsoft Dynamics NAV rešenja, implementira i:

Lokalizacija za zemlje regiona
Pored funkcionalnosti koje se odnose na regulativu, IN2 lokalizacija uključuje i niz funkcionalnosti koje olakšavaju i ubrzavaju poslovanje u okviru sistema. Rešenje je veoma fleksibilno, sadrži velike mogućnosti podešavanja načina rada i primenjivo je na sve zemlje u regionu.
IN2 korisne funkcionalnosti
Tokom godina rada napravili smo skup opcija, sistemskih evidencija, kontrola i dodatnih dokumenata, koji su se pokazali kao veoma korisne u praksi. IN2 nudi sve ove funkcionalnosti uz fleksibilno podešavanje i korišćenje.
IN2 moduli/vertikale
Set funkcionalnosti koje nisu standardno pokrivene rešenjem Microsoft Dynamics NAV, ali za kojima postoji potreba u praksi, nudimo klijentima u implementaciji.

Lokalizacija za Microsoft Dynamics NAV 2017

IN2 je razvio i sertifikovao lokalizaciju za teritoriju Republike Srbije i zemalja u regionu. U pitanju su funkcionalnosti koje obezbeđuju rad u skladu sa Zakonom propisanim regulativima.

Naša lokalizacija sadrži veliki broj parametara kojima se može podesiti izgled i forma obrazaca, kako bi se podržale eventualne promene u propisima. Gotovo svaka funkcionalnost ima mogućnost podešavanja, što znači da bi eventualne promene propisa u tom delu mogle biti rešene samostalno od strane klijenta, promenom podešavanja.

Sure Step metodologija

Proces implementacije informacionog sistema Microsoft Dynamics NAV, kompanija IN2 sprovodi u skladu sa metodologijom Sure Step. Sure Step metodologija je svetski priznata metodologija implementacije informacionog sistema koja osigurava kvalitet implementacija i ispunjenje zahteva klijenata.

Konsalting

Pored implementacije informacionih sistema, IN2 se bavi i savetovanjem pre i tokom celog procesa implementacije informacionog sistema Microsoft Dynamics NAV.

Iskustvo naših konsultanata pomoći će vam da optimalno definišete poslovne procese u okviru preduzeća, i da u što većoj meri iskoristite funkcionalnosti sistema Dynamics NAV.

Da li je vašim poslovnim procesima potrebna lokalizacija?

Tim IN2 stručnjaka brzo odgovara na sva pitanja.

Kontakt