LOADING CLOSE

Razvijamo softver i složene IT sisteme prilagođene vašem poslovanju i vašim poslovnim ciljevima. Softver koji vaš posao čini jednostavnijim i efikasnijim.

IN2 Beograd

Usluge i rešenja

Današnja era digitalizacije poslovanja zahteva fleksibilnost, prilagodljivost i skalabilnost. Naše dugogodišnje iskustvo pruža visok kvalitet rešenja, a pristup rada je tako dizajniran da obezbedi nizak rizik i brzo usvajanje kroz dokazane najbolje prakse. Razvijamo i održavamo sopstvena softverska rešenja i usluge. Implementiramo svoje i partnerske softverske aplikacije koje vam pomažu da efikasno upravljate svojim poslovanjem i unapređujete ga. Naše usluge se mogu podeliti u tri glavna područja:

IN2 Beograd

IN2 Informatički inženjering Beograd je član IN2 grupe, regionalnog softverskog lidera. IN2 Beograd prodaje i proizvodi softver u oblasti Business Intelligence-a i poslovnog izveštavanja, web i mobilnih aplikacija, ali pruža i usluge implementacije Microsoft Dynamics ERP rešenja. IN2 Beograd takođe podržava prodaju, implementaciju i održavanje ostalih softverskih poslovnih rešenja nastalih u IN2 grupi. Ulaganje u stalni razvoj zaposlenih, individualan i posvećen pristup svakom pojedinačnom klijentu i vrhunski kvalitet u isporuci rešenja i usluga predstavljaju osnovne smernice našeg poslovanja.

O nama
NAV 2017
1+
godina poslovanja
25+
zaposlenih
55+
projekata
5+
klijenata

5zemalja regije

zemlje regije IN2 grupa

IN2 grupa

Već 26 godina razvijamo softver za niz industrijskih vertikala. Iskustvo razvoja i implementacije rešenja stekli smo u gotovo svim poslovnim granama. Više od 600 zaposlenih u 5 država regije, čini IN2 grupu jednim od lidera softverske industrije u regiji. Pored toga zadržali smo neformalnu atmosferu, stvarajući ugodno radno okruženje.

in2.eu
1+
godina poslovanja
555+
zaposlenih
400+
projekata
200+
klijenata

Da li vam treba pomoć oko izbora rešenja?

Tim IN2 stručnjaka brzo odgovara na sva vaša pitanja.

Kontakt