LOADING CLOSE

Menadžment

Dušan Mitić, generalni direktor IN2 Beograd

Na čelu kompanije IN2 Beograd nalazi se od početka 2019. godine.

Na ovu poziciju došao je posle 10 godina rada u IT industriji, od čega više od sedam godina upravo u kompaniji IN2 Beograd – najpre kao konsultant, a zatim i kao rukovodilac timova i projekata.

Njegovo radno iskustvo u IT industriji bazirano je na implementacijama ERP sistema, i jedan je od retkih u Srbiji koji su radili implementacije oba Microsoft ERP sistema (Dynamics AX i Dynamics NAV/365 BC), ali i najvećeg Oracle ERP sistema eBS (e-Business Suite). Upravo to ga kvalifikuje, između ostalog, i kao vrhunskog poslovnog konsultanta u smislu optimizacije poslovnih procesa.

IN2 Grupa, čiji je IN2 Beograd deo, imenovala je Dušana na poziciju generalnog direktora očekujući da način rada, organizaciju i timski duh iz Microsoft Dynamics tima prenese na čitav IN2 Beograd. Ovaj specifičan izazov uspešno je savladan: kompaniju čine zaposleni iz različitih vertikala IN2 grupe, od čega neki zaposleni direktno sarađuju sa timovima unutar IN2 grupe, a većina pripada Microsoft Dynamics 365 timovima koji vrlo uspešno nastupaju samostalno.

Od početka 2018. godine IN2 Grupa je u sastavu kanadske CSI Grupacije: IN2 Beograd se stabilno pozicionirala u okviru ovog ekosistema, o čemu govore rezultati, kao i kontinuirano zadovoljstvo klijenata.

Dušan je završio osnovne i master studije na Ekonomskim fakultetu Univerziteta u Beogradu (smer: Statistika, Informatika i Kvantitativne finansije).

Njegov poslovni moto je da je ulaganje u ljude i formiranje kvalitetnih timova kao glavna orijentacija kompanije – najbolji način da se ostvari dugoročan rast i razvoj kao i zadovoljstvo klijenata izvedenim projektima.