LOADING CLOSE

Web
razvoj
Custom
Development
Integracija
aplikacija
Quality
Assurance

Razvoj softvera

Možemo prilagoditi i poboljšati vaše postojeće rešenje ili izgraditi nove, inovativne aplikacije koje poboljšavaju produktivnost i efikasnost.
Glavna delatnost IN2 grupe je razvoj informacionih sistema za rešavanje različitih poslovnih problema, kako implementacijom standardnih rešenja svetskih proizvođača i integracijom međusobno nepovezanih aplikacija u jedinstven sistem, tako i izradom posebnih rešenja prema specifikacijama korisnika.

IN2 Beograd razvija web aplikacije kao odgovarajuće dodatke (add-on) standardnih poslovnih informacionih sistema (ERP) ili samostalne softverske aplikacije koje izvršavaju određene poslovne procese. Pronalazimo kvalitetan balans između opensource i vendorskih tehnologija, radi adekvatnog tehnološkog rasporeda i optimizovanja investicije naručioca. Razvijamo web aplikacije na tehnološkom stacku koje podržavaju Java i Microsoft alati, kao i na svetski prihvaćenim standardima za razvoj i implementaciju.

Web Razvoj

Ukoliko Vam je za poslovanje potrebna web aplikacija, naš tim će uraditi analizu Vašeg poslovnog sistema, projektovanje idejnog rešenja, implementaciju aplikacije i kompletnu dokumentaciju za dato rešenje. Takođe, u okviru ove usluge obučavamo Vaše kadrove za rad sa datom aplikacijom i za njeno održavanje.

U ovoj oblasti pratimo industrijske standarde, kako u domenu korišćenih tehnologija, tako i alata. Razvoj baziramo na tri tehnološka stack-a. Dva vendorska Oracle i Microsoft, kao i opensource. Kompletan razvojni put je potpomognut CI (Continuous Integration) i CD (Continuous Delivery) pristupom.

Naš tim čine softverski inženjeri koji prate najnovije tehnološke trenddove, i koji su uključeni u svaku fazu projekta: sa njima možete biti sigurni da će vaš proizvod biti razvijen na vreme.

Rešenja prema zahtevima korisnika

Rešenja prema zahtevima korisnika (Custom Development) čine većinu referentnih projekata IN2 grupe. Izrađuju se prema zahtevima korisnika i posebnostima poslovnih procesa koje podržavaju. Kompanija IN2 je izradila niz rešenja po narudžbini za pojedinačne korisnike, implementirala svoje proizvode prilagođene poslovnim procesima kod korisnika iz različitih tržišnih segmenata i implementirala standardna partnerska rešenja prema specifičnim potrebama korisnika. Prilikom izrade svakog projekta ceo naš tim je od početka, zajedno sa klijentom, aktivno uključen u planiranje i osmišljavanje najboljeg mogućeg rešenja kako u funkcionalnom tako i u estetskom smislu. Za svaki projekat se formiraju timovi stručnjaka iz raznih područja informatike koji imaju specifična znanja potrebna za realizaciju projekta.

Kroz dugogodišnje iskustvo, stručnjaci iz IN2 stekli su znanje o poslovnim procesima iz različitih poslovnih oblasti, što nam pomaže da lako razumemo i optimizujemo korisnikov poslovni proces koji se automatizuje. Osim samih zahteva, temeljno analiziramo i poslovne potrebe kako bismo osigurali da ih izgrađeni informacioni sistem i zadovolji. Naša rešenja baziramo na punom iskorišćavanju potencijala savremenih tehnologija kako bismo tehnički kompleksne sisteme implementirali kroz elegantna i intuitivna rešenja čiji razvoj i održavanje koštaju manje.

Integracija aplikacija

Složeni i raznoliki informacioni sistemi, kakve često nalazimo na infrastrukturi korisnika, redovno zahtevaju neki oblik međusobnog povezivanja, spajanja pojedinih delova koji se nalaze u sistemu. Kad se tome doda raznolikost podataka, formata dokumenata i protokola koji se koriste, jasno je da su poslovi integracije sistema možda najzahtevniji tehnološki postupak koji traži znatno poslovno znanje i dugogodišnje iskustvo u implementaciji informacionih tehnologija.

IN2 grupa je svoja znanja i iskustva integracije informacionih sistema okupila u skup vlastitih informacionih usluga, nazvanih INBiz2. Reč je poslovno-tehnološkom sistemu koji se temelji na Microsoft Biz Talk Serveru kao integracionoj platformi. Pored spomenute platforme, IN2 koristi i WSO2 enterprise platformu.

Quality assurance

Tokom izrade softvera u skladu sa novim tehnologijama i alatima koji se razvijaju velikom brzinom, naši stručnjaci posebnu pažnju poklanjaju obezbeđivanju kvaliteta i testiranju – kako se kvalitet softvera ne bi mogao dovesti u pitanje. Time ostvarujemo i značajne uštede svojim klijentima – svesni smo da je ulaganje u kontinuirano i pravovremeno testiranje isplativije od ispravljanja grešaka do kojih može doći ukoliko se testiranje izostavi.

Naši stručnjaci imaju dugogodišnje iskustvo u razvoju softvera i različitim vrstama testiranja na brojnim tehnologijama i platformama, a dokaz kvaliteta su rezultati naših projekata i zadovoljni korisnici.

Obezbeđenje kvaliteta – aktivnosti

Za svaki proizvod potrebno je utvrditi i relevantan kvalitet, u vreme kada se postavljaju proizvodni zahtevi. Testiranje je deo procesa projektovanja i razvoja softvera – od definisanja metodologije testiranja, preko analize korisničkih zahteva i testnih scenarija, do izvršavanja testova i generisanja izveštaja testiranja.

  • Upravljanje kvalitetom (Quality Management)
  • Izrade formalne specifikacije zahteva za testove prihvatanja i njihovo izvođenje (UAT testovi)
  • Provera usklađenosti procesa i dokumentacije sa standardima
  • Konsalting i edukacija
  • Testiranje performansi
  • Test sigurnosti
  • Testiranje korisničkog interfejsa
  • Integraciono testiranje

Projektujemo, razvijamo i isporučujemo softverske sisteme za poslovne inovatore.

Kreiramo inovativna rešenja za rešavanje jedinstvenih izazova.

Kontakt